E-mail: office@usi-interior.eu
Usi de Interior Oferte speciale Servicii Cum cumpar Contact

Usi Antifoc

Usi Antifoc metalice cat si Usile Antifoc din lemn vin in completarea proiectului dumneavoastra ca si solutii pentru partea de Usi Industriale sau Usi Tehnice. Aceste usi se preteaza pentru montajul in locatii speciale cum ar fi camere electrice, ghene de gunoi, centrale termice sau acolo unde sunt prevazute usile antifoc in proiect. Usile antifoc pot fi metalice, din lemn sau din sticla.

Usi Antifoc REI 60 2C
Culoare:
RAL 1013 alb-crem
Dimensiuni:
140/160/180/200
Pret fara TVA:
1863.1 RON
Detalii Usi Antifoc REI 60 2C
Usi Antifoc REI 60
Culoare:
RAL 1013 alb-crem
Dimensiuni:
80/90/100/110/120
Pret fara TVA:
774.0 RON
Detalii Usi Antifoc REI 60
Usi Antifoc REI 120 2C
Culoare:
RAL 1013 alb-crem
Dimensiuni:
140/160/180/200
Pret fara TVA:
2247.8 RON
Detalii Usi Antifoc REI 120 2C
Usi Antifoc REI 120
Culoare:
RAL1013 alb-crem
Dimensiuni:
80/90/100/110/120
Pret fara TVA:
964.0 RON
Detalii Usi Antifoc REI 120
Usi Antifoc Culisante
Culoare:
RAL
Dimensiuni:
la comanda
Pret fara TVA:
1 RON
Detalii Usi Antifoc Culisante
Pagina 1 din 1
(5 produse)


Clădirile sunt compartimentate pentru a întârzia propagarea focului de la o zona la alta. Compartimentele sunt de obicei legate de usi antifoc pentru a permite traficul în jurul clădirii. Usile Antifoc au două funcÅ£ii importante într-un incendiu, atunci când sunt închise ele formează o barieră în calea răspândirii focului ÅŸi atunci când sunt deschise acestea oferă un mijloc de evadare.

Un conceput uÅŸi antifoc metalice  sau usi antifoc din lemn va întârzia propagarea focului ÅŸi a fumului, fără a provoca un obstacol la libera circulaÅ£ie a persoanelor ÅŸi bunurilor. Diferitele părÅ£i ale unui imobil poate fi separate una de cealaltă, în compartimente de o construcÅ£ie antifoc. Orice deschideri de conducere de la ei vor avea uÅŸi antifoc de incendiu de a menÅ£ine o barieră de incendiu eficient ÅŸi ar trebui să previna transmisia excesivă a produselor de ardere care poate interfera cu utilizarea în siguranţă a rutelor de evacuare. 

Fiecare uşă antifoc, prin urmare, este necesar să acÅ£ioneze ca o barieră la trecerea fumului ÅŸi / sau incendiu în grade diferite depinde de poziÅ£ia sa într-o clădire ÅŸi pericol de incendiu asociate cu clădirea.
O uşă antifoc este de a oferi rezistenţă la trecerea unui incendiu bine dezvoltat ÅŸi, prin urmare, necesită benzi intumescente pentru a fi instalate. În al doilea rând pentru a preveni cantităţi excesive de fum rece pentru a trece în stadiile incipiente ale unui incendiu ÅŸi apoi pentru a oferi un obstacol în calea unui incendiu bine dezvoltat. Usile antifoc sunt echipate cu benzi ÅŸi garnituri termoexpandabile pentru a atinge acest obiectiv.

La unele usi antifoc se poate cere să îndeplinească numai prima funcÅ£ie, deoarece acestea nu pot fi necesare pentru a preveni trecerea fumului din cauza poziÅ£iei lor. Altele cum este indicat de a doua funcÅ£ie poate fi necesar să reziste trecerea fumului ÅŸi a răspândirii focului. Usile contra incendiului sunt specificate ca URF atunci când este necesar pentru a îndeplini funcÅ£ia de prima ÅŸi a uÅŸilor ÅŸi UEF pentru a îndeplini a doua.

 

Distributie usi metalice de interior si exterior in urmatoarele judete:

facebook twitter


Alba Arad Arges Bacau
Bihor Bistrita Nasaud Botosani Braila
Brasov Bucuresti Buzau Calarasi
Caras-severin Cluj Constanta Covasna
Dimbovita Dolj Galati Giurgiu
Gorj Harghita Hunedoara Ialomita
Iasi Maramures Mehedinti Mures
Neamt Olt Prahova Salaj
Satu-mare Sibiu Suceava Teleorman
Timis Tulcea Vaslui Vilcea
Vrancea
Usi de Interior   |   Oferte speciale   |   Servicii   |   Cum cumpar?   |   Contact   |   Sitemap   |   ANPC © 2012 Usi-interior.eu