E-mail: office@usi-interior.eu
Usi de Interior Oferte speciale Servicii Cum cumpar Contact

Usi Rezistente la Foc

Usi Rezistente la Foc metalice cat si Usile Rezistente la Foc din Lemn vin in completarea proiectului dumneavoastra ca si solutii pentru partea de Usi Industriale sau Usi Tehnice. Aceste usi se preteaza pentru montajul in locatii speciale cum ar fi camere electrice, ghene de gunoi, centrale termice sau acolo unde sunt prevazute usile rezistente la foc in proiect. Usile Rezistente la foc pot fi metalice, din lemn sau din sticla.

Performanţa usilor rezistente la foc este data prin respectarea normelor la procedura de testare standard specificate în UN 9723 sau EN 1634-1: 2000. Testele sunt realizate pe ansambluri uşă rezistenta la foc completă, usa si rama cu toata feroneria necesara. Usa rezistenta la foc este apoi fixată într-un zid care reprezintă utilizarea acestuia în practică. Prin testarea unei uşi într-un tip de toc şi folosind-o într-un alt, nu poate oferi nici o garanţie fata de comportamentul său în condiţii de incendiu. Procedura de încercare a usilor rezistente la foc este descrisa în detaliu în standard şi constă din expunerea unei feţe a uşii la caldura, condiţie aşteptata într-un incendiu în timp ce usa respecta stabilitatea şi integritatea. Standardul de usi rezistente la foc impune ca testele să fie efectuate simuland condiţiile naturale care apar într-un incendiu. Acesta oferă, de asemenea, o metodă obiectivă de stabilire a pierderii integrităţii unei uşi prin utilizarea unui material combustibil pe partea opusa celei expuse la foc pentru a  vedea când se aprinde. O uşă rezistenta la foc ar trebui să fie testata pe fiecare parte pentru a stabili performanţele sale. Este rezonabil sa se presupuna că toate uşile si tocurile rezistente la foc sunt fabricate la aceleaşi specificaţii si au acelaşi proprietati de rezistenta la incendiu.

Usi Rezistente la Foc EI 90 2C
Culoare:
RAL 1013 alb-crem
Dimensiuni:
140/160/180/200
Pret fara TVA:
2424.7 RON
Detalii Usi Rezistente la Foc EI 90 2C
Usi Rezistente la Foc EI 90
Culoare:
RAL 1013
Dimensiuni:
80/90/100/110/120
Pret fara TVA:
1014.4 RON
Detalii Usi Rezistente la Foc EI 90
Usi Rezistente la Foc EI 60 2C
Culoare:
RAL 1013 Alb-Crem
Dimensiuni:
140/160/180/200
Pret fara TVA:
2142.7 RON
Detalii Usi Rezistente la Foc EI 60 2C
Usi Rezistente la Foc EI 60
Culoare:
RAL 1013 alb-crem
Dimensiuni:
80/90/100/110/120
Pret fara TVA:
935.2 RON
Detalii Usi Rezistente la Foc EI 60
Usi Rezistente la Foc Culisante
Culoare:
RAL
Dimensiuni:
la comanda
Pret fara TVA:
1 RON
Detalii Usi Rezistente la Foc Culisante
Pagina 1 din 1
(5 produse)


O tehnica a fost dezvoltata pentru minimizarea susceptibilitatea de marginile uşii la penetrarea rapidă prin foc. Aceasta consta in aplicarea unor garnituri intumescente la margini, astfel că o creştere a temperaturii va determina materialul să se umfle şi închid golurile. Vopsele intumescente au fost utilizate in finisarea de usi rezistente la foc, dar tehnica mai de succes şi de încredere este garnitura intumescenta, lipita într-o canelură în uşă sau la marginea tocului. De îndată ce temperatura în apropierea garniturii intumescente depăşeşte 200 de grade C, de obicei aproximativ 10-15 minute după izbucnirea unui incendiu, garnitura se umfla şi sigileaza golul dintre foaie de usa si toc. Garniturile termoexpandabile pentru usile rezistente la foc sunt in functie de rezistenta la foc, o oră REI 60 sau doua ore REI 120. Materialul intumescent este moale şi celular în structura şi nu va preveni deformarea a uşii. Există usi rezistente la foc, care sunt capabile să reziste la trecerea de foc pentru mai mult de 15 / 30 minute, dar acestea sunt mai susceptibile de a fi utilizate pentru protecţia proprietăţii decât pentru mijloacele de evacuare din foc.

Distributie usi metalice de interior si exterior in urmatoarele judete:

facebook twitter


Alba Arad Arges Bacau
Bihor Bistrita Nasaud Botosani Braila
Brasov Bucuresti Buzau Calarasi
Caras-severin Cluj Constanta Covasna
Dimbovita Dolj Galati Giurgiu
Gorj Harghita Hunedoara Ialomita
Iasi Maramures Mehedinti Mures
Neamt Olt Prahova Salaj
Satu-mare Sibiu Suceava Teleorman
Timis Tulcea Vaslui Vilcea
Vrancea
Usi de Interior   |   Oferte speciale   |   Servicii   |   Cum cumpar?   |   Contact   |   Sitemap   |   ANPC © 2012 Usi-interior.eu