E-mail: office@usi-interior.eu
Usi de Interior Oferte speciale Servicii Cum cumpar Contact

Usi Rezistente la Foc

Usi Rezistente la Foc metalice cat si Usile Rezistente la Foc din Lemn vin in completarea proiectului dumneavoastra ca si solutii pentru partea de Usi Industriale sau Usi Tehnice. Aceste usi se preteaza pentru montajul in locatii speciale cum ar fi camere electrice, ghene de gunoi, centrale termice sau acolo unde sunt prevazute usile rezistente la foc in proiect. Usile Rezistente la foc pot fi metalice, din lemn sau din sticla.

PerformanÅ£a usilor rezistente la foc este data prin respectarea normelor la procedura de testare standard specificate în UN 9723 sau EN 1634-1: 2000. Testele sunt realizate pe ansambluri uşă rezistenta la foc completă, usa si rama cu toata feroneria necesara. Usa rezistenta la foc este apoi fixată într-un zid care reprezintă utilizarea acestuia în practică. Prin testarea unei uÅŸi într-un tip de toc ÅŸi folosind-o într-un alt, nu poate oferi nici o garanÅ£ie fata de comportamentul său în condiÅ£ii de incendiu. Procedura de încercare a usilor rezistente la foc este descrisa în detaliu în standard ÅŸi constă din expunerea unei feÅ£e a uÅŸii la caldura, condiÅ£ie aÅŸteptata într-un incendiu în timp ce usa respecta stabilitatea ÅŸi integritatea. Standardul de usi rezistente la foc impune ca testele să fie efectuate simuland condiÅ£iile naturale care apar într-un incendiu. Acesta oferă, de asemenea, o metodă obiectivă de stabilire a pierderii integrităţii unei uÅŸi prin utilizarea unui material combustibil pe partea opusa celei expuse la foc pentru a  vedea când se aprinde. O uşă rezistenta la foc ar trebui să fie testata pe fiecare parte pentru a stabili performanÅ£ele sale. Este rezonabil sa se presupuna că toate uÅŸile si tocurile rezistente la foc sunt fabricate la aceleaÅŸi specificaÅ£ii si au acelaÅŸi proprietati de rezistenta la incendiu.

Usi Rezistente la Foc EI 90 2C
Culoare:
RAL 1013 alb-crem
Dimensiuni:
140/160/180/200
Pret fara TVA:
2271.0 RON
Detalii Usi Rezistente la Foc EI 90 2C
Usi Rezistente la Foc EI 90
Culoare:
RAL 1013
Dimensiuni:
80/90/100/110/120
Pret fara TVA:
950.1 RON
Detalii Usi Rezistente la Foc EI 90
Usi Rezistente la Foc EI 60 2C
Culoare:
RAL 1013 Alb-Crem
Dimensiuni:
140/160/180/200
Pret fara TVA:
2006.8 RON
Detalii Usi Rezistente la Foc EI 60 2C
Usi Rezistente la Foc EI 60
Culoare:
RAL 1013 alb-crem
Dimensiuni:
80/90/100/110/120
Pret fara TVA:
875.9 RON
Detalii Usi Rezistente la Foc EI 60
Usi Rezistente la Foc Culisante
Culoare:
RAL
Dimensiuni:
la comanda
Pret fara TVA:
1 RON
Detalii Usi Rezistente la Foc Culisante
Pagina 1 din 1
(5 produse)


O tehnica a fost dezvoltata pentru minimizarea susceptibilitatea de marginile uÅŸii la penetrarea rapidă prin foc. Aceasta consta in aplicarea unor garnituri intumescente la margini, astfel că o creÅŸtere a temperaturii va determina materialul să se umfle ÅŸi închid golurile. Vopsele intumescente au fost utilizate in finisarea de usi rezistente la foc, dar tehnica mai de succes ÅŸi de încredere este garnitura intumescenta, lipita într-o canelură în uşă sau la marginea tocului. De îndată ce temperatura în apropierea garniturii intumescente depăşeÅŸte 200 de grade C, de obicei aproximativ 10-15 minute după izbucnirea unui incendiu, garnitura se umfla ÅŸi sigileaza golul dintre foaie de usa si toc. Garniturile termoexpandabile pentru usile rezistente la foc sunt in functie de rezistenta la foc, o oră REI 60 sau doua ore REI 120. Materialul intumescent este moale ÅŸi celular în structura ÅŸi nu va preveni deformarea a uÅŸii. Există usi rezistente la foc, care sunt capabile să reziste la trecerea de foc pentru mai mult de 15 / 30 minute, dar acestea sunt mai susceptibile de a fi utilizate pentru protecÅ£ia proprietăţii decât pentru mijloacele de evacuare din foc.

Distributie usi metalice de interior si exterior in urmatoarele judete:

facebook twitter


Alba Arad Arges Bacau
Bihor Bistrita Nasaud Botosani Braila
Brasov Bucuresti Buzau Calarasi
Caras-severin Cluj Constanta Covasna
Dimbovita Dolj Galati Giurgiu
Gorj Harghita Hunedoara Ialomita
Iasi Maramures Mehedinti Mures
Neamt Olt Prahova Salaj
Satu-mare Sibiu Suceava Teleorman
Timis Tulcea Vaslui Vilcea
Vrancea
Usi de Interior   |   Oferte speciale   |   Servicii   |   Cum cumpar?   |   Contact   |   Sitemap   |   ANPC © 2012 Usi-interior.eu