E-mail: office@usi-interior.eu
Usi de Interior Oferte speciale Servicii Cum cumpar Contact

Manere pentru Usi

Manerul de usa este folosit pentru a deschide sau închide o uşă. Mânerele pentru uşi pot sub forma de parghie (pentru apasat) sau un buton fix pentru tragere sau impingere. Manerul usii sau pur şi simplu clanta usii, opereaza asupra incuietorilor din usa (broaste, yale). Amplasarea mânerelor pe uşi poate varia între cativa centimetri distanta de la marginea uşii spre centrul uşii, în funcţie de cultura locala, stil decorativ sau preferinţele proprietarului. Distanţa de la marginea a uşii la centrul mânerului sau centrul cheii este numit "backset" în termeni de specialitate. In alegerea manerelor pentru usi, cea mai importanta este distanta intre centrul manerului si centrul cheii, care de regula in Romania este 72 / 85 / 90 mm. Desigur, puteti intalni si usi care au distanta de 54mm sau alte dimensiuni, insa nu fac parta din manerele standard ce se gasesc pe piata noastra.

Manere usi VIENNETTA placa
Culoare:
Au, Cr
Dimensiuni:
72/85/90 mm
Pret fara TVA:
45 RON
Detalii Manere usi VIENNETTA placa
Manere usi VENERA rozeta
Culoare:
Au, Cr, Bronz
Dimensiuni:
rozeta 50 mm
Pret fara TVA:
25 RON
Detalii Manere usi VENERA rozeta
Manere usi VENERA placa
Culoare:
Au, Cr, Cr satinat,
Dimensiuni:
72 / 85 / 90
Pret fara TVA:
25 RON
Detalii Manere usi VENERA placa
Manere usi TOLOSA placa
Culoare:
Au, Au-Au sat, Ni sa
Dimensiuni:
72/85/90 mm
Pret fara TVA:
45 RON
Detalii Manere usi TOLOSA placa
Manere usi BETA placa
Culoare:
Au, Cr
Dimensiuni:
72/85/90 mm
Pret fara TVA:
45 RON
Detalii Manere usi BETA placa
Manere usi AMBRA placa
Culoare:
Au, Cr
Dimensiuni:
72/85/90 mm
Pret fara TVA:
45 RON
Detalii Manere usi AMBRA placa
Pagina 1 din 1
(6 produse)


În Europa, pârghii uşă sunt mai frecvente decât butonul de uşă, în timp ce în Statele Unite, Manere de usi sunt de preferat mod tradiţional mânerele portierelor. Cu toate acestea Manere de usi poate fi dificil pentru tineri şi cei vârstnici să funcţioneze. Din acest motiv, mânerele uşilor în cele mai multe cladiri americane comerciale şi industriale şi utilizarea în multe gospodării şi pârghie operate de mâner, mai degrabă decât un buton, şi maneta nu are nevoie de un grip strans. pârghii ook sunt benefice pe usi cu latimi inguste În cazul în care piedică în calea progresului reduse lasă suficient spaţiu pentru a activa şi confortabil mânerul uşii.
Cele mai multe uşi de uz casnic mânere şi de a folosi un mecanism simplu cu un ax filetat stil (ax Numit), care are cel puţin o parte plat, Care este trecut prin usa Jigger, Lasand Unele lungime expuse pe partea de fiecare "a uşii la care mânerele sunt ataşat. Unele sunt ataşate mânere pe ambele parti de înşurubat sau de alunecare-le direct pe arbore, iar apoi asigurarea una sau mai multe şuruburi de reţinere (set şuruburi) prin butonul Perpendicular pe plat al axului. Mânere care tracţiune scapi de frecvente pot fi reparate ar Înlocuirea sau reglarea şurub de reglare, Care le împiedică alunecarea pe ax. Alte tipuri de mânere, utilizat de obicei în Yorkland, Slide Pe căsători-go-round, dar sunt aplicate numai pe sine uşa nu se folosesc de sute de coşuri.
Tipuri de uz casnic de mânere:
Intrare: Aceste mânerele uşilor sunt de obicei folosite la usile de exterior, şi includ cilindri keyed.
Confidentialitate: De obicei folosite la dormitoare si bai, in timp ce Ele pot fi încuiate (unlockable cu un instrument generic), ele nu au cilindrii tastat.
Pasaj: De asemenea, cunoscut ca Hall sau Debara, acestea nu bloca şi sunt utilizate în sala de uşi sau dulap.
Dummy: Aceste tipuri sunt utilizate pentru uşile prinde mingea sau atunci când şi Alte aplicaţii Jigger Mecanismul nu este necesară, dar similare estetică şi efect este dorit.
portiera mânerele S-ar putea iasă din suprafaţa vehiculului exterior sau să fie raţionalizate în conturul vehiculului. În unele automobile, vehicule de lux special, mânerele uşilor Might Be decorate cu crom şi dispun de o cheie de-pad de intrare mai puţin, fie folosind un cod numeric sau degetul mare de scanare.
El şi ale căror uşi de balcon Are o expunere exterior, şi uşi speciale de mâner este folosit pe partea exterioară. Parte proeminentă a mâner uscat (de obicei în formă de inel) pot fi pliate lateral, cu expunere Aceasta poate fi complet închis, fără a fi obstrucţionate de mânerul uşii.
De îngrijorare este faptul că mânerele uşilor sunt un rol esenţial în răspândirea infecţiilor multe [3] Cu toate acestea,. Anumite materiale, de exemplu, Alamă, cupru şi argint, sunt otrăvitoare pentru multe încet germeni. Mecanismul exact nu este cunoscut, dar este de obicei gandit BE prin efectul oligodynamic, probabil, de un anumit efect electrostatic Alte. [4], alamă şi cupru, de exemplu, ei înşişi Dezinfectaţi de germeni mai multe decurs de opt ore. [5] Alte materiale uscate ca sticla, portelan, otel inoxidabil si aluminiu nu au acest efect. Auto-dezinfectare mânerele portierelor sunt deosebit de importante în spitale, dar util în orice clădire.
 

Distributie usi metalice de interior si exterior in urmatoarele judete:

facebook twitter


Alba Arad Arges Bacau
Bihor Bistrita Nasaud Botosani Braila
Brasov Bucuresti Buzau Calarasi
Caras-severin Cluj Constanta Covasna
Dimbovita Dolj Galati Giurgiu
Gorj Harghita Hunedoara Ialomita
Iasi Maramures Mehedinti Mures
Neamt Olt Prahova Salaj
Satu-mare Sibiu Suceava Teleorman
Timis Tulcea Vaslui Vilcea
Vrancea
Usi de Interior   |   Oferte speciale   |   Servicii   |   Cum cumpar?   |   Contact   |   Sitemap   |   ANPC © 2012 Usi-interior.eu